FAQ

Vem är det som står bakom Toddlr?

Toddlr är skapad av två par som under det senaste året kommit in i föräldraskapet och i samband med detta testat marknadens olika appar och upptäckt behovet av en ny modern komplett app!

Hur kommer jag igång?

Börja med att ladda hem Toddlr från Appstore i din iPhone. Registrera dig genom ditt Facebook-konto eller via e-postadress och lösenord. Skriv in ditt beräknade förlossningsdatum. Har du redan barn fyller du i deras födelsedata. Du är snabbt och enkelt igång!

Hur bjuder jag in någon att följa mitt barn?

Skicka en inbjudan till dina vänner att du vill dela med dig av ditt barns flöde genom att klicka på Mer/Bjud in familj & vänner, välj vilket/vilka barn som ska bjudas in till och klicka på Skicka. Välj slutligen metod för inbjudan samt vilka mottagarna ska vara. OBS! Inbjudan är tidsbegränsad!

Är informationen tillförlitlig?

Toddlr är skapad av föräldrar för föräldrar och materialet är faktagranskad av Marie Antonsson, barnmorska med 25 års erfarenhet på Sophiahemmet/Andrologmottagningen med infertilitetsutredningar (För mer information klicka här) . Toddlr ersätter dock aldrig kvalificerad rådgivning och vård från din läkare.

Har Toddlr stöd för den moderna familjen?

Toddlr är skapad för den moderna tiden vilket innebär att alla konstellationer är välkomna. Med andra ord är det fritt fram för två pappor eller mammor eller fler än 2 föräldrar! Toddlr hanterar även självklart bonusfamiljen utmärkt där respektive föräldrar har full kontroll över sina respektive barn.

Hur fungerar bilddelningen?

Toddlr låter dig dela och följa ditt eget och vänners barn i ett privat flöde där du kan känna dig trygg att alla är intresserade. För att lägga upp en bild, klicka på Toddlr-knappen. Fota eller välj från din kamerarulle och välj område på fotot. Du kan lägga till bildtext och även “krama” bilder, vilket är motsvarigheten till “Like” i andra sociala nätverk.

Om det är flera barn på en bild hur gör jag då?

Du kan associera mer än ett av dina barn till bilden så länge du har postningsrätt eller är förälder, bara att välja vilka barn innan postning. Faktum är att du även kan redigera ett inlägg om du missat ett barn i ett tidigare inlägg.

Hur gör jag för att avsluta mitt konto?

Gå till Mer/Användarpofil - scrolla till botten och klicka på Ta bort användare och godkänn genom att välja Ja om du är säker. OBS! Ta bort användare syns endast om man inte är förälder till ett barn eller graviditet.

Kan jag radera innehåll jag lagt upp?

Du kan radera kommentarer, inlägg och barn/graviditeter så länge du är förälder eller skapare av kommentaren eller inlägget.

  • Radera en enskild kommentar genom att gå till inläggets kommentarer och swipea vänster på den aktuella kommentaren du vill ta bort och klicka på Radera.
  • Radera ett enskilt inlägg genom att klicka de tre vertikala prickarna i övre högra hörnet på inlägget. I menyn väljer du Ta bort och godkänn genom att välja Ja.
  • Radera en graviditet eller ett barns profil genom att gå till Barn och sedan swipea vänster över barnet - Klicka på Ta bort och godkänn genom att välja Ja om du är säker. OBS! Alla kommentarer och inlägg kommer att raderas inklusive de inlägg som är kopplade till andra barn!